Комплексний аналіз малого підприємництва Луганської області як складова формування соціально-економічного розвитку регіонів - Чеботарьова, Н.М.; Демчєнко, О.Г. (Економічний вісник Донбасу, 2014)
В статті за методом багатовимірної середньої проведено дослідження рівня розвитку суб’єктів малого підприємництва міст Луганської області за галузевою та територіальною ознаками. Класифіковано головні причини його незадовільного стану та визначено першочергові заходи щодо стимулювання розвитку, які доцільно застосувати на регіональному рівні. В статье с помощью метода многомерной средней проведено исследование уровня развития субъектов малого предпринимательства городов Луганской области по отраслевому и территориальному признаку. Проклассифицированы главные причины его неудовлетворительного состояния и определены первоочередные меры по стимулированию развития, которые целесообразно применить на региональному уровне. Utilising the method of multi-dimensional medium the level of development of small businesses of Luhansk region on the basis sectoral and territorial characteristics studied in the article. Classified main reasons for its poor condition and identifies immediate measures to stimulate development that are expedient to be utilised at the regional level.