Стан кредитування малого та середнього бізнесу в Україні - Кулаков, В.О.; Курган, О.Г.; Павленок, О.І. (Економічний вісник Донбасу, 2014)
Проаналізовано рівень розвитку та роль малого та середнього бізнесу в Україні. Досліджено стан кредитування малого та середнього бізнесу. Розглянуто державну політику у сфері підтримки розвитку кредитування даного сектору. Проаналізовано зарубіжний досвід з даного питання та можливість впровадження аналогічних заходів в Україні. Проанализирован уровень развития и роль малого та среднего бизнеса в Украине. Изучено состояние кредитования малого и среднего бизнеса. Рассмотрена государственная політика в сфере развития кредитования данного сектора. Проанализирован зарубежный опит по данному вапросу и возможность внедрения аналогичных мероприятий в Украине. The level of development and the role that small-medium business in Ukraine were analyzed. The condition of crediting of small and medium businesses was studied. State policy in development of crediting to this sector was considered. The foreign experience in this question and the possibility of introducing similar events in Ukraine were analyzed.