Інституційні засади формування інтеграційного механізму інноваційно орієнтованого економічного розвитку регіонів України у межах глобального простору - Кучерук, Т.Г.; Потьомкіна, Н.О. (Економічний вісник Донбасу, 2014)
У статті автором проаналізовано інституційні засади формування інтеграційного механізму інноваційно орієнтованого економічного розвитку регіонів, визначено стратегічні пріоритети державної інноваційно-інвестиційної політики у межах глобального простору. В статье автором проанализированы институциональные принципы формирования интеграционного механизма инновационно ориентированного экономического развития регионов, определены стратегические приоритеты государственной инновационно-инвестиционной политики в пределах глобального пространства. In the article institutional principles of formation of the integration mechanism of innovation-oriented economic development of regions have been analyzed, its components have been defined and strategic priorities of state innovation and investment policy within the global space have been grounded.