Інноваційна праця як основа активізації сучасного підприємництва - Карамушко, Н.А. (Економічний вісник Донбасу, 2014)
У статті розглянуто напрями перетворення бізнесу методом біореінженірингу, механізм інноваційного підприємництва в умовах виробничої системи нового покоління, визначено роль інноваційної праці, структуру інтелектуального капіталу та варіанти стратегії інноваційного розвитку підприємств. В статье рассмотрены направления преобразования бизнеса методом биореинжениринга, механизм инновационного предпринимательства в условиях производственной системы нового поколения, определена роль инновационного труда, структура интеллектуального капитала и варианты стратегии инновационного развития предприятий. In the article directions of transformation of business the method of bioreingenearing, mechanism of innovative enterprise, are considered in the conditions of the production system of new generation, the role of innovative labour, intellectual capital structure and variants of strategy of innovative development of enterprises.