Документування обліку витрат на підготовку та освоєння виробництва нової продукції - Височан, О.О. (Економічний вісник Донбасу, 2014)
У статті досліджено основні функції документування та атрибути документів як інформаційної бази бухгалтерського обліку. Розглянуто порядок документообігу первинних документів з обліку витрат на підготовку та освоєння виробництва нової продукції. Визначено основні вимоги до формування та реквізити узагальнюючих документів з обліку витрат на підготовку та освоєння виробництва нової продукції. В статье исследованы основные функции документирования и атрибуты документов как информационной базы бухгалтерского учета. Рассмотрен порядок документооборота первичных документов по учету затрат на подготовку и освоение производства новой продукции. Определены основные требования к формированию и реквизиты обобщающих документов по учету затрат на подготовку и освоение производства новой продукции. In the article the basic function of documenting and attributes of documents as information basis of accounting. We consider the order workflow primary accounting documents the cost of research and development of new products. The basic requirements for the formation and details accounting documents summarizing the cost of research and development of new products.