Ярослав Яцків – науковець і громадський діяч (до 75-річчя академіка НАН України Я.С. Яцківа) - Кравчук, С.Г. (Вісник НАН України, 2015)
25 жовтня виповнюється 75 років від дня народження видатного вченого в галузі астрономії, космічної геодинаміки та космічних досліджень, директора Головної астрономічної обсерваторії НАН України, заслуженого діяча науки і техніки України, доктора фізико-математичних наук, академіка НАН України Ярослава Степановича Яцківа.