Олександр Єфимов – церковний і громадський діяч, забутий історик Чернігівщини (за матеріалими церковної періодики Чернігівської єпархії кінця ХІХ – початку ХХ ст.) - Блакитний, М. (Сiверянський лiтопис, 2015)
У статті йдеться про життя, діяльність і наукову спадщину маловідомого церковного діяча кінця ХІХ–початку ХХ ст. протоієрея О. Єфимова. В статье говорится о жизни, деятельности и научном наследии малоизвестного церковного деятеля конца ХІХ–начала ХХ в. – протоиерея А. Ефимова. The article talks about life, work and scientific heritage of the little-known church leader late nineteenth and early twentieth century. – Archpriest Efimov.