Греки у складі козацької старшини Ніжинського полку - Токарєв, С. (Сiверянський лiтопис, 2015)
У статті розглядається діяльність вихідців з грецької громади Ніжина у складі
козацької старшини Ніжинського полку. Проаналізовано їх персональний склад, майнове
становище, участь у військово-політичному та господарському житті регіону. В статье рассматривается деятельность выходцев из греческой общины Нежина
в составе казацкой старшины Нежинского полка. Проанализированы их персональный
состав, имущественное положение, участие в общественно-политической и хозяйственной жизни региона. It is considered in the article the activities of the descendants of the Greek community of
Nizhyn in the composition of the Cossack Nizhyn regiment. Analyzed their composition, property
status, participation in military-political and economic life of the region.