З історії Чернігівської державної обласної універсальної наукової бібліотеки ім. В. Г. Короленка - Морозова, А. (Сiверянський лiтопис, 2015)
Публікація вводить до наукового обігу документ з фондів Державного архіву Чернігівської області, він висвітлює стан утвореної 1934 року Чернігівської обласної бібліотеки. Публикация вводит в научный оборот документ из фондов Государственного архива Черниговской области, который освещает состояние образованной в 1934 году Черниговской областной библиотеки. The publication introduces into scientific circulation the document from the Funds of State Archives of Chernihiv Oblast, which covers the condition of Chernihiv Regional Library, which was formed in 1934.