Гідромеліоративні роботи в районах землевпорядкування на Чернігівщині в роки столипінської аграрної реформи (1906–1917 рр.) - Герасимчук, О. (Сiверянський лiтопис, 2015)
У статті висвітлюється один з аспектів реалізації столипінської аграрної реформи
на Чернігівщині (1906–1917 рр.), зокрема розглядається процес здійснення гідромеліоративних робіт у районах землевпорядкування. В статье освещается один из аспектов реализации столыпинской аграрной реформы на Черниговщине (1906–1917 гг.), а именно рассматривается процесс осуществления гидромелиоративных работ в районах землеустройства. The article deals with one aspect of the implementation of the Stolypin’s agrarian reform
on Chernihiv region (1906–1917), in particular, the process of implementation of hydromelioration
works in the areas of land management.