Володимир Володимирович Кривошея (Сiверянський лiтопис, 2015)
30 квітня 2015 року сумна і несподівана звістка облетіла всю Україну — вранці
цього дня із життя пішов Володимир Володимирович Кривошея, доктор історичних
наук, професор, перший заступник директора Державної наукової установи «Енциклопедичне видавництво», член редколегії журналу «Сіверянський літопис».