Формування структурних перетворень у процесах промислового зростання економіки України - Кузьменко, Р.В. (Управління економікою: теорія та практика, 2013)
Розглянуто можливі напрями формування комплексного підходу до визначення пріоритетів структурно-динамічних зрушень у процесах промислового зростання економіки України з урахуванням промислової структури в контексті генерування ознак сталого соціально-економічного розвитку держави. Рассмотрены возможные направления формирования комплексного подхода к определению приоритетов структурно-динамических сдвигов в процессах промышленного роста экономики Украины с учетом промышленной структуры в контексте генерирования признаков устойчивого социально-экономического развития государства. Possible directions of forming a complex approach to the identification of priorities in structure-dynamic changes in the processes of industrial growth of economy of Ukraine are considered taking into account the industrial structure in the context of generating the signs of sustainable socio-economic development of the state.