Проблеми модернізації системи управління якістю на промислових підприємствах - Лепа, В.В.; Грязєва, М.С. (Управління економікою: теорія та практика, 2013)
Проведено аналіз існуючих підходів до управління якістю на підприємствах. Розглянуто еволюцію розвитку теоретичних підходів до управління якістю. Проаналізовано перспективи модернізації систем управління якістю на вітчизняних підприємствах. Виділено ключові проблеми впровадження сучасних систем управління якістю на підприємствах промисловості. Проведен анализ существующих подходов к управлению качеством на предприятиях. Рассмотрена эволюция развития теоретических подходов к управлению качеством. Проанализированы перспективы модернизации систем управления качеством на отечественных предприятиях. Выделены ключевые проблемы внедрения современных систем управления качеством на предприятиях промышленности. The article analyzes the current approaches to quality management at enterprises. The evolution of the development of theoretical approaches to quality management is analyzed. The prospects of modernization of quality management systems at domestic enterprises are examined. Key problems of the introduction of modern-quality management systems at industrial enterprises are identified.