Чинна система управління інноваційним розвитком в Україні: проблеми та напрями вдосконалення - Підоричева, І.Ю. (Управління економікою: теорія та практика, 2013)
Проаналізовано чинну в Україні систему управління інноваційним розвитком на державному і регіональному рівнях. Виявлено її характерні риси й ідентифіковано проблеми. Надано пропозиції щодо підвищення результативності державного управлінняінноваціями у контексті модернізації національної економіки. Проведен анализ действующей в Украине системы управления инновационным развитием на государственном и региональном уровнях. Выявлены ее характерные черты и идентифицированы проблемы. Даны предложения по повышению результативности государственного управления инновациями в контексте модернизации национальной экономики. The current Ukrainian system of innovative development management at national and regional levels are analyzed. The characteristic features and problems of this system are distinguished. The proposalsare given to increase the effectiveness of the state innovation management in the conditions of modernization of the national economy.