Підходи до оцінки інституційного потенціалу регіонів України - Солдак, М.А. (Управління економікою: теорія та практика, 2013)
Вирішення завдання визначення потенціалу регіону доповнено розробкою нових підходів до визначення сутності, структур та методів оцінки інституційного потенціалу. Запропоновано групи показників для оцінки інституціонального потенціалу. Зроблено висновки щодо ефективності використання інституційного потенціалу в регіонах України. Решение задачи определения потенциала региона дополнено разработкой новых подходов к определению сущности, структур и методов оценки институционального потенциала. Предложеныгруппы показателей для оценки институционального потенциала. Сделаны выводы об эффективности использования институционального потенциала в регионах Украины. Solution of the problem of determining the potential of the region is complemented by the development of new approaches to the determination of the essence, structure and methods of evaluation of the institutional potential. It offers the group of indices for evaluation of the institutional potential. The conclusions concern the effectiveness of the use of the institutional potential in the regions of Ukraine are made.