Зображення чудотворних чернігівських ікон у графіці Чернігова та Новгорода-Сіверського другої половини ХVІІ – початку ХVІІІ століть - Адруг, А. (Сiверянський лiтопис, 2015)
Стаття присвячена зображенням чернігівських чудотворних ікон у графіці Чернігова
другої половини ХVІІ – початку ХVІІІ століть. Статья посвящена изображениям черниговских чудотворных икон в графике Чернигова второй половины ХVІІ – начала ХVІІІ столетий. The article is devoted to featuring the icons in Chernihiv graphics Chernihiv second half of the 17 th – early 18 th century.