Передумови та заходи по впровадженню указу від 9 листопада 1906 р. у Чернігівській та Полтавській губерніях (на матеріалах періодичної преси) - Ігнатова, Л. (Сiверянський лiтопис, 2015)
У статті дана загальна характеристика селянського землеволодіння у двох Лівобережних губерніях України. Відзначено особливості закріплення селянами землі у приватну власність. В статье дана общая характеристика крестьянского землевладения в двух Левобережных губерниях Украины. Подчеркнуты особенности укрепления крестьянами земли
в частную собственность. In the article of дана general description of peasant landownership is in two Left-bank
provinces of Ukraine. The features of strengthening are underline by the peasants of earth in
a peculiar.