Епістолярні джерела про становлення і початок діяльності видавництва «Дзвін» (1907–1916 роки) - Миронець, Н. (Сiверянський лiтопис, 2015)
У статті, на основі листів В. Винниченка, В. Левинського, Лесі Українки, Ю. Тищенка,
Л. Юркевича та інших, висвітлюється процес заснування та діяльність видавництва
«Дзвін» у 1907–1916 рр. Уточнено хронологію та імена фундаторів на різних етапах
його становлення. В статье, на основе писем В. Винниченко, В. Левинського, Леси Украинки, Ю. Тищенко, Л. Юркевича и других освещается процесс основания и деятельность издательства «Дзвін» в 1907–1916 гг. Уточнена хронология и имена основателей на разных этапах его становления. The process of formation and activity of the publishing house «Dzvin» in the 1907–1916
based on letters of V. Vynnychenko, V. Levynsky, Lesya Ukrainka, Y. Tyshchenko, L. Yrkevych
are found out in the article. The chronology and names of the founders at various stages of
its formation are refined.