Новий погляд на події передвоєнного часу: дискусії у сучасній історичній науці - Рамазанов, Ш. (Сiверянський лiтопис, 2015)
У статті автор аналізує сучасні дослідження про початок Великої Вітчизняної
війни. Розглядаючи різні точки зору на проблему, автор дійшов висновку, що, незважаючи на велику кількість сучасних публікацій, дослідники так і не мають єдиної думки
у цьому важливому не тільки історичному, але й політичному питанні. В статье автор анализирует современные исследования о начале Великой Отечественной войны. Рассматривая различные точки зрения на проблему, автор приходит
к выводу, что, несмотря на большое количество современных публикаций, исследователи так и не пришли к единому мнению в этом важном не только историческом, но и политическом вопросе. The author analyzes the current studies on the beginning of the Great Patriotic War.
Considering the different perspectives on the problem, the author comes to the conclusion that,
despite the large number of recent publications, researchers have not reached a consensus on
this important not only historical, but also a political issue.