Зображення українських міст у графіці ХVІІІ ст. - Адруг, А. (Сiверянський лiтопис, 2015)
Стаття присвячена графічним зображенням українських історичних міст у народних картинках ХVІІІ ст. Статья посвящена графическим изображениям украинских исторических городов
у народных картинках ХVІІІ ст. The article is dedicated to the graphics of the Ukrainian historical cities in the national
pictures of the ХVІІІ с.