Зозуля С.Ю. Ніжин модерної доби: студії з історіографії, пам’яткознавства, персоналістики - Непомнящий, А.; Каліновський, В. (Сiверянський лiтопис, 2015)
Рецензія на книгу: Зозуля С.Ю. Ніжин модерної доби: студії з історіографії, пам’яткознавства, персоналістики. – К. : Видавець Олег Філюк. – 344 c.