Інноваційні механізми посилення відповідальності за результати фінансово-економічної діяльності підприємств - Андрушків, Б.; Кирич, Н.; Стойко, I.; Погайдак, О.; Мельнік, Л. (Вісник економічної науки України, 2013)
У статті обґрунтовано необхідність розробки і впровадження законодавчо-регламентуючого засобу фінансово-економічної і господарської діяльності. Дано пропозиції з формування інституційних засад Економічної Конституції України. В статье обоснованно необходимость разработки и внедрения законодательно регламентирующего средства финансово-экономической и хозяйственной деятельности. Даны предложения из формирования институционных принципов Экономической Конституции Украины. The article substantiates the need for the development and implementation of legislative and regulatory means of financial, economic and business activities. The suggestions to build the institutional framework of the Economic Constitution of Ukraine are given.