Управління конкурентоспроможністю банківського сектору України в умовах євроінтеграції та кризових явищ в економіці - Заєць, М. (Вісник економічної науки України, 2013)
Розглянуті напрямки і чинники конкурентоспроможності банківського сектору в умовах діяльності закордонних банків на фінансовому ринку України та кризових явищ в економіці. Рассмотрены направления и факторы конкурентоспособности банковского сектора в условиях деятельности иностранных банков на финансовом рынке Украины и кризисних явлений в экономике. Directions and factors of competitiveness of the banking sector in the activities of foreign banks in the financial market of Ukraine and of the economic crisis.