Рец.: Андрощук Ф., Зоценко В . Скандинавские древности Юга Руси: Каталог - Комар, А.В.; Хамайко, Н.В. (Археологія і давня історія України, 2014)
Рецензия на книгу: Андрощук Ф., Зоценко В . Скандинавские древности Юга Руси: Каталог. Paris: ACHByz, 2012. — 367 с.