Quo vadis, Украина? - Чернецкий, Ю. (Социология: теория, методы, маркетинг, 2000)
Рецензия на книгу: Українське суспільство на порозі третього тисячоліття / За ред. М.О.Шульги. – К.: Інститут соціології НАН України, 1999. – 687 с.