Правова організація прямого народовладдя в криму правова організація прямого народовладдя в Криму - Велiгодський, В.М.; Смирнова, Є.В. (Культура народов Причерноморья, 2001)
Сучасний рівень правової організації прямого народовладдя в Криму, передусім, пов’язується зі становленням національного парламентського виборчого права, що визначає загальні засади представництва, виступає єдиною підставою повноцінного функціонування парламентаризму.