Социокультурный подход к городским проблемам - Марченко, А. (Социология: теория, методы, маркетинг, 2011)
Рецензия на книгу: Малес Л.В., Середа В.В., Соболевська М.О., Сорока Ю.Г. та ін. Соціологія міста: навчальний посібник / За ред. О.К.Міхеєвої. — Донецьк: Ноулідж, 2010. — 463 с.