Україна – Білорусь: несхожа схожість - Бабкіна, О. (Інститут політичних і етнонаціональних досліджень ім. І.Ф. Кураса НАН України, 2004)
Рецензія на книгу: Долженков О. О. Україна – Білорусь: досвід політичної трансформації: Монографія. — Одеса: Астропринт, 2003. — 264с.