Фундаментальна праця українських істориків і політологів - Вегеш, М.; Токар, М. (Інститут політичних і етнонаціональних досліджень ім. І.Ф. Кураса НАН України, 2004)
Рецензія на книгу: Політична історія України. ХХ століття. – В 6 т. – Київ: Видавництво „Генеза”, 2003 – 2004.