Социологическое погружение в природу - Сирый, Е. (Социология: теория, методы, маркетинг, 2012)
Рецензия на книгу: Стегній О. Соціологічне прочитання природи. — К.:
Центр екологічної освіти та інформації, 2012. — 430 с.