Новая миграционная политика России: первые итоги - Зайончковская, Ж.A. (Інститут демографії та соціальних досліджень НАН України, 2009)
У статті представлені підсумки дії нової міграційної політики Російської Федерації на протязі першого року після її введення. Підкреслюється, що суспільство в цілому не
готове беззаперечно прийняти ліберальну політику. Показано, що підсумки дії нової політики дають повні підстави говорити про вражаючий позитивний ефект. Аналізуються пропозиції з корегування нового законодавства. В статье представлены итоги действия новой миграционной политики Российской Федерации в течение первого года, прошедшего после ее введения. Подчеркивается, что общество в целом не готово безоговорочно принять либеральную политику. Показано, что итоги действия новой политики дают полные основания говорить о впечатляющем позитивном эффекте. Анализируются предложения по корректировке нового законодательства. In the article are presented results of action a new migratory policy of the Russian Federation within the first year after its introduction. It is emphasized, that the society is not ready to accept the liberal policy . It is shown, that results of action of new policy give the full bases to speak about impression positive effect. Offers on updating the new legislation is analyzing.