Идентичность в координатах нестабильности - Злобина, Е. (Социология: теория, методы, маркетинг, 2013)
Рецензия на книгу: Українське студентство у пошуках ідентичності / За
ред. В.П.Арбеніної, Л.Г.Сокурянської. — Харків:
ХНУ ім. В.Н. Каразіна, 2012. — 520 с.