Документи Нікопольської Свято-Покровської церкви у зібранні Нікопольського державного краєзнавчого музею. Реєстр парфіян 1800 року - Анцишкін, І.В. (Козацька спадщина, 2006)
Продовження. Початок дивіться у Випусках 1 і 2 даного видання. Ця публікація є підсумком уведення до наукового обігу трьох документів з архіву Нікопольської козацької соборної церкви Пресвятої Покрови Богородиці, що представляють з
себе сповідальні розписи за 1782,1791 та 1800 роки. Ці три документи належать до великого
масиву церковних матеріалів, що зберігаються у фондах Нікопольського державного краєзнавчого музею.