Провадження у справі до судового розгляду: проблеми теорії та судової практики - Грабовська, О.О. (Інститут держави і права ім. В.М. Корецького НАН України, 2009)
В статье раскрываются проблемы провадження в суде до судового рассмотрения. In the article the problems of production are sanctified in business to judicial consideration.