Концептуальні основи інфраструктурного менеджменту туризму - Вершицький, А.В. (Культура народов Причерноморья, 2012)
В статті досліджується зміст і значення інфраструктурного менеджменту як чинника
розвитку туризму на різних рівнях: державному, регіональному, галузевому, рівні окремих підприємств
індустрії туризму. Запропоновано створення спеціально уповноваженого органу з управління
інфраструктурою туризму для переходу до інфраструктурної моделі управління.
Ключові слова: інфраструктурний менеджмент, інфраструктура, туризм. В статье исследуется содержание и значение инфраструктурного менеджмента как
фактора развития туризма на различных уровнях: государственном, региональном, отраслевом, уровне
отдельных предприятий индустрии туризма. Предложено создание специального уполномоченного
органа по управления инфраструктурой туризма для перехода к инфраструктурной модели управления.
Ключевые слова: инфраструктурный менеджмент, инфраструктура, туризм. The article examines the meaning and importance of infrastructural management as a development
factor in tourism at different levels: national, regional, sectoral, level of individual enterprises of tourism
industry. The creation of a special authorized body is proposed for management of tourism infrastructure for a
transfer into the infrastructural management model.
Keywords: infrastructural management, infrastructure, tourism.