Ethanol reforming in plasma-liquid system with postdischarge hightemperature pyrolitic chamber - Sidoruk, S.M.; Chernyak, V.Ya.; Olszewski, S.V. (Вопросы атомной науки и техники, 2011)
Plasma assist high temperature partial oxidation pyrolysis of ethanol was investigated. The energy efficiency vs.
pyrolysis chamber temperature and vs. ethanol-to-oxygen molar rate was obtained. The best regimes for highest energy
efficiency were obtained. The outflow syngas components were investigated. Досліджено високотемпературний піроліз часткового окислення етанолу з підтримкою плазми. Отримано
залежності енергетичної ефективності від температури піролітичної камери та від молярного співвідношення
етанолу до повітря в вихідній паливній суміші. Досліджено режими з найвищою енергетичною ефективністю
системи, а також компоненти синтез-газу на виході системи. Исследован высокотемпературный пиролиз частичного окисления этанола с поддержкой плазмы. Получены
зависимости энергетической эффективности от температуры пиролитической камеры и от молярного
соотношения этанола к воздуху в подаваемой смеси. Исследованы режимы с наивысшей энергетической
эффективностью системы, а также компоненты синтез-газа на выходе системы.