Інформаційне забезпечення системи управління підприємств хлібопекарської промисловості - Крамаренко, В.І. (Культура народов Причерноморья, 2012)
В статті розглянуто інформаційне забезпечення системи управління підприємствами хлібопекарської промисловості та підвищення його ефективності через використання інформаційної системи управління. Ключові слова: інформаційне забезпечення, система управління, управлінське рішення, хлібопекарська промисловість. В статье рассмотрено информационное обеспечение системы управления предприятий хлебопекарной промышленности и улучшение его эффективности путем использования информационной системы управления. Ключевые слова: информационное обеспечение, система управления, управленческое решение, хлебопекарная промышленность. In the article the information-based management of baking industry and improve its efficiency through the use of information management systems. Keywords: information system, management system, management decision, the baking industry.