Вплив соціальної відповідальності підприємства на його економічну безпеку - Ляшенко, О.М. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Розглянуто питання перетину наукових площин безпекознавства та соціальної відповідальності. Показано вплив соціальної відповідальності підприємства на його економічну безпеку. Ключові слова: підприємство, економічна безпека, соціальна відповідальність, вплив. Рассмотрены вопросы пересечения научных плоскостей безопасности и социальной
ответственности. Показано влияние социальной ответственности предприятия на его экономическую
безопасность.
Ключевые слова: предприятие, экономическая безопасность, социальная ответственность, влиние. Crossing issues scientific planes security and social-responsibility flax considered. The influence of
social responsibility to its economic security shown.
Keywords: enterprise, economic security, social responsibility, impact.