Взаємозв’язок інвестиційної та інших видів державної політики - Стичінська, О.О. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Виконано аналіз взаємозв’язку інвестиційної, фінансової, промислової, податкової, соціальної та екологічної державної політики. Встановлено вплив інвестиційної політики на розвиток промисловості та прийняття рішень у сфері соціальних відносин. Виявлено регулюючу роль податкової та фінансової політики у розвитку інвестиційних процесів країни та вплив екологічної складової державної політики на вибір напрямків удосконалення інвестиційної політики. Ключові слова: інвестиційна політика, інвестиційні процеси, соціальна, екологічна, фінансова та промислова політика. Выполнен анализ взаимосвязи инвестиционной, финансовой, промышленной, налоговой, социальной и экологической государственной политики. Установлено влияние инвестиционной политики на развитие промышленности и принятие решений в сфере социальных отношений. Выявлена регулирующая роль налоговой и финансовой политики в развитии инвестиционных процессов в стране и влияние экологической составляющей государственной политики на выбор направлений совершенствования инвестиционной политики. Ключевые слова: инвестиционная политика, инвестиционные процессы, социальная, экологическая, финансовая и промышленная политика. The relationship between investment, financial, industrial, fiscal, social and environmental public policy was analyzed. The effect of the investment policy for industrial development and decision making in the field of social relations was found. The regulatory role of fiscal and monetary policies in the investment process was identified and the impact of the environmental component of public policies on ways to improve the investment policy was found. Keywords: investment policy, investment processes, social, ecological, financial and industrial policy.