Особливості оцінювання соціальної відповідальності альянсу у галузі зв’язку - Яцкевич, І.В. (Культура народов Причерноморья, 2012)
У статті досліджено значимість соціальної відповідальності в альянсових відносинах у
галузі зв’язку та особливості її оцінювання.
Ключові слова: альянс, альянсові відносини, соціальна відповідальність, оцінка, учасник-партнер. В статье рассмотрены основы культуры управления на предприятиях и особенности
социально-психологической направленности.
Ключевые слова: альянс, альянсовые отношения, социальная ответственность, оценка, участник-
партнер. This article covers the basics of management culture in enterprises and especially the sociopsychological
orientation.
Keywords: alliance alyansovye relations, social responsibility, evaluation, participant-partner.