Принцип заборони дискримінації в міжнародному праві захисту прав людини та в міжнародному праві захисту біженців - Поєдинок, О.Р. (Інститут держави і права ім. В.М. Корецького НАН України, 2009)
Статья посвящена исследованию места и роли принципа запрещения дискриминации в международном праве. The article deals with the analysis of the place and role of the principle of non-discrimination in international human rights law and international refugee law.