Із зали засідань Президії НАН України (7 жовтня 2015 р.) (Вісник НАН України, 2015)
На засіданні Президії НАН України 7 жовтня 2015 р. розглядалися такі питання:
• про підготовку до запуску джерела нейтронів на
підкритичній збірці (доповідач —
академік НАН України І.М. Карнаухов); • стан та перспективи розвитку
відновлюваної енергетики (доповідач — доктор технічних
наук С.О. Кудря); • про нагородження відзнаками
НАН України та Почесними грамотами НАН України
і Центрального комітету профспілки працівників НАН
України (доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); • кадрові та поточні питання.