Із зали засідань Президії НАН України (21 жовтня 2015 р.) (Вісник НАН України, 2015)
На засіданні Президії НАН України 21 жовтня 2015 р. розглядалися такі питання: • про підсумки участі науковців НАН України в Сьомій рамковій програмі ЄС з досліджень та технологічного розвитку й перспективи участі у програмі ЄС з досліджень та інновацій «Горизонт-2020» (доповідач — академік НАН України А.Г. Загородній); • наукові повідомлення молодих учених НАН України (доповідачі — кандидат хімічних наук М.І. Теребінська; кандидат економічних наук Г.О. Обиход; кандидат технічних наук Є.М. Бродніковський); • про нагородження відзнаками НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН України (доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); • кадрові та поточні питання.