Про підготовку до запуску джерела нейтронів на підкритичній збірці (стенограма наукової доповіді на засіданні Президії НАН України 7 жовтня 2015 р.) - Карнаухов, І.М. (Вісник НАН України, 2015)
Доповідь присвячено результатам виконання робіт із завершення спорудження та введення в експлуатацію новітньої ядерної підкритичної установки «Джерело нейтронів, засноване на підкритичній збірці, що керується лінійним прискорювачем електронів».