Фундатор епохи біохімії (ювілейна сесія Загальних зборів НАН України, присвячена 130-річчю від дня народження академіка О.В. Палладіна та 90-річчю від часу заснування Інституту біохімії ім. О.В. Палладіна НАН України) (Вісник НАН України, 2015)
30 жовтня 2015 р. у Великому конференц-залі НАН України відбулася
ювілейна сесія Загальних зборів Національної академії наук України, присвячена 130-річчю від дня народження академіка Олександра Володимировича Палладіна та 90-річчю від часу заснування Інституту біохімії ім. О.В. Палладіна НАН України.