Українське академічне книговидання: міжнародне визнання традицій (ІХ сесія Ради з книговидання при Міжнародній асоціації академій наук) - Вакаренко, О.Г.; Радченко, А.І. (Вісник НАН України, 2015)
14—16 жовтня 2015 р. у Мінську відбулася ІХ сесія Ради з книговидання
при Міжнародній асоціації академій наук. У Міжнародному конкурсі на
найкращий науково-видавничий проект «Научная книга» Видавничий дім
«Академперіодика» НАН України здобув низку високих нагород.
З детальнішою інформацією про це видання та окремими ілюстраціями каталогу можна ознайомитися в рецензії професора Д.В. Степовика, опублікованій у нашому журналі («Вісник НАН України», 2015, № 7).