Людина і наука (до 75-річчя академіка НАН України С.О. Фірстова) - Білоус, О.О. (Вісник НАН України, 2015)
1 грудня виповнилося 75 років від дня народження видатного українського
вченого, фахівця в галузі фізики твердого тіла, електронної мікроскопії,
розроблення нових матеріалів і технологій їх обробки, заслуженого діяча
науки і техніки України, лауреата Державної премії України в галузі науки
і техніки, заступника директора Інституту проблем матеріалознавства
ім. І.М. Францевича НАН України, доктора фізико-математичних наук,
професора, академіка НАН України Сергія Олексійовича Фірстова.