Mоделі забезпечення ефективності діяльності підприємств - Єлистратова, Г.І. (Культура народов Причерноморья, 2013)
У статті освітлені моделі та інструменти забезпечення ефективності діяльності сучасних
підприємств, що дозволяють досягти найкращих результатів їх функціонування. Розкривається зміст
представлених моделей вимірювання ефективності діяльності та можливість їх застосування в
складних умовах господарювання для досягнення цілей підприємства.
Ключеві слова: моделі ефективності, підприємство, оцінка, система збалансованих показників,
результативність бізнесу. В статье освещены модели и инструменты эффективности деятельности современных
предприятий, позволяющие достичь наилучших результатов функционирования. Раскрывается
содержание представленных моделей оценки эффективности деятельности и возможность их
применения в сложных условиях хозяйствования для достижения целей предприятия.
Ключевые слова: модели эффективности, предприятие, оценка, система сбалансированных
показателей, результативность бизнеса. In article models and tools of efficiency of activity of the modern enterprises, allowing to reach the
best results of functioning are shined. The maintenance of the presented models of an assessment of efficiency of
activity and possibility of their application in difficult conditions of managing for achievement of the objectives
of the enterprise reveals.
Keywords: assessment, efficiency, enterprise, system of the balanced indicators, productivity of business.