Концептуальна модель управління безпекою життєдіяльності у виробничій сфері - Думенко, І.В. (Культура народов Причерноморья, 2013)
В статті наведено основні недоліки охорони праці та безпеки життєдіяльності виробничої
сфери, наведено основні принципи вирішення даних проблем та розроблено концептуальну модель
управління безпекою життєдіяльності для виробничої сфери. В статье наведено основные недостатки охраны труда и безопасности
жизнедеятельности производственной сферы, наведены основные принципы решения данных проблем, а
также разработано концептуальную модель управления безопасностью жизнедеятельности для
производственной сферы. The paper Sight major shortcomings health and life safety of the production sphere, point principles
to address these challenges, and to develop a conceptual model of security management for the manufacturing of
life.