Формування фінансової стратегії стратегічного альянсу підприємств легкої промисловості - Наумова, Л.М. (Культура народов Причерноморья, 2013)
Статтю присвячено проблемам формування фінансової стратегії інтегрованого аграрно-
текстильного виробництва. Розглянуто особливості фінансової діяльності в аграрно-текстильних
виробничих об’єднаннях – стратегічних альянсах. Визначено цілі і механізм фінансової діяльності. Статья посвящена проблемам формирования финансовой стратегии интегрированного
аграрно-текстильного производства. Рассмотрены особенности финансовой деятельности в аграрно-
текстильных производственных объединениях – стратегических альянсах. Определены цели и механизм
финансовой деятельности. The Article is denoted the problems of shaping the financial strategy integrated agrarian-textile
production. Particularities of financial activity is Considered in agrarian-textile production associations -
strategic alliances. Purposes and mechanism of financial activity is Determined.